EN | | BM

StarAg Corporation Sdn Bhd
17, Jalan 22/5, Seksyen 22,
40300 Shah Alam,
Selangor, Malaysia.
+6019-7291669
+6019-8187299

About UsMatlamat Kami


Matlamat kami adalah untuk menyediakan bekalan sehenti sistem ladang, nutrisi tumbuhan, benih sayur-sayuran, baja organik dan racun perosak di Malaysia.

Fokus Kami

Kami adalah sebuah syarikat yang membekalkan produk yang selamat dan mesra alam. Kami amat memberi tumpuan kepada sayur-sayuran, buah-buahan dan segmen tembakau. Dalam bidang ini, pengetahuan produk dan bidang intensif promosi amat memerlukan.

Kecemerlangan Kami

 

Pasukan Kami

Kami mempunyai pasukan yang muda dan berdedikasi "Pemasar" yang datang dari latar belakang syarikat berbeza. Dengan sandaran teknikal yang kuat dan rangkaian yang baik, telah membolehkan kami bekerja rapat dengan para peniaga dan penanam utama.  Dalam tempoh yang singkat, kami telah mewujudkan reputasi yang baik dalam industri ini dengan cepat. Kami semua bekerja sebagai satu pasukan bahawa setiap bakat dapat diterokai sepenuhnya.

Perkhidmatan Kami

Kami mempromosikan "Sasaran Perkhidmatan" bahawa keperluan peniaga dan penanam dapat dijaga dengan sepenuhnya. Kami menubuhkan hubungan yang baik dengan peniaga utama untuk mencapai matlamat jangka yang panjang. Kami membantu penanam untuk menguruskan ladang mereka dengan cara yang lebih menguntungkan dan mampan. Perkhidmatan kami telah membantu kami membina saluran pengedaran yang sangat baik dalam tempoh yang singkat.

Produk Kami

Kami membekalkan produk berkualiti dari sumber yang boleh dipercayai.


Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
available in